logoBilkuben

Din genvej til ny bil

EuroCapital Services

 

icon icon icon

Bilkredit

call us70203250

 

En stærk konkurrent til billeasing er billån uden udbetaling. Det er faktisk i mange henseender bedre end leasing, idet man undgår de triste efterregninger, når bilen skal afleveres til leasingselskabet. Ved et billån gennem Bilkredit er du herre over hele forløbet og kan skifte bilen når du vil. Du mister heller ikke en udbetaling eller et engangsbeløb som ved leasing bliver spist op over perioden. I det hele taget er et traditionelt billån uden udbetaling en god løsning. Samtidig har vi reduceret renten til et niveau, der svarer til et billån med 20% eller mere i udbetaling. Du bliver således ikke straffet rent rentemæssigt ved vor fuldfinansiering.

 

 

 

Prisangivelser

  Af forsigtigheds mæssige grunde gør vi opmærksom på, at Bilkuben v/EuroCapital ikke forpligter sig til at levere de på web stedet angivne biler og andre ydelser til de viste priser, der blot er orienterende. se mere her.

Web Portal

Dette web sted er en web portal for dele af EuroCapital's aktiviteter. Yderligere forbrugerinfo omkring de enkelte serviceydelser vil fremgå af de tilknyttede produkt web steder.

Kontakt info

Bilkuben v/EruoCapital - Postboks 157 - 2860 Søborg

70203250

Manday-Fredag: 9-16